Kąty Wrocławskie Strona Główna Kąty Wrocławskie
Kąty Wrocławskie

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
koniec i poczatek rozgrywek
Autor Wiadomość
DAWNY ZAWODNIK
gaduła expert

Wysłany: Sob Lip 02, 2005 11:58 am   koniec i poczatek rozgrywek

beznadziejna gra zespolu zaowocowala spadkiem do IV ligi ( choc moim i nie tylko zdaniem dawny inkopax wcale w III lidze sie znalezdz nie powinien a juz nie mowiac o tym ze w katach) - wypowiedzi i zachowanie prezesa czesciej smieszyly i denerwowaly srodowisko pilkarskie niz przynosily jakiekolwiek korzysci dla druzyny nie mowiac o gminie ( watpliwa i krotka reklama jak za taka kase ) ale to juz historia przed nami nowy sezon, nowe wyzwania i nowe "smieszne historyjki prezesa"
wiec czas dla nas oponentow ale takze dla zwolennikow klubu motobi i prezesa bialka na rozpoczecie nowej dyskusji na temat co teraz i co dalej w jakiej lidze i o co gramy

pozwolicie ze rozpoczne dyskusje!

1.w zwiazku z tym ze minal termin zglaszania do rozgrywek wiec plotki staly sie faktem czas najwyzszy aby poruszyc temat odpuszczenia okregowki przez prezesa dla sadkowa - co myslicie na ten temat jak zostali potraktowani zawodnicy rezerw po tym jak wywalczyli awans ? 2.czy waszym zdaniem motobi przy takim zarzadzaniu bedzie walczyc o awans czy raczej bronic sie przed spadkiem ?
3.co wywalcza juniorzy? a moze nic bo bada musieli grac w rezerwach bo nie bedzie zawodnikow?

sezon za miesiac z kawalkiem my zaczynamy juz teraz!!!!!!!!

Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   55%   11/20
BartekRasinski
Moderator

Wysłany: Sob Lip 02, 2005 12:42 pm   

Biada. Biada. Zostali zmieszani z szambem . To tak jakby zdac wszystkie egzaminy na prawko a go nie dostac bo o tak sobie . Walic taka poliyke. Bylem sympatyiem Motobi ale teraz ... Zresztą już w innym poście to mówiłem.

Poziom: 7 HP   0%   0/130
   MP   100%   62/62
   EXP   56%   9/16
Exec
gaduła expert

Wysłany: Sob Lip 02, 2005 2:03 pm   Re: koniec i poczatek rozgrywek

DAWNY ZAWODNIK napisał/a:

1.w zwiazku z tym ze minal termin zglaszania do rozgrywek wiec plotki staly sie faktem czas najwyzszy aby poruszyc temat odpuszczenia okregowki przez prezesa dla sadkowa - co myslicie na ten temat jak zostali potraktowani zawodnicy rezerw po tym jak wywalczyli awans ?

Uwazam, ze skoro Motobi II wywalczylo awans to powinni sie w Okregowce znalezc. Z drugiej strony wiem, ze to oznacza wieksze koszty a klub z prezesem na czele nie spia na pieniadzach. Uwazam tez, ze bledem bylo 'wzmacnianie' 'A' klasy, dlatego w nowym sezonie bede staral sie przekonac reszte dzialaczy, ze jedyne wzmocnienia jakie powinny sie tam znalezc, to juniorzy.

Cytat:
2.czy waszym zdaniem motobi przy takim zarzadzaniu bedzie walczyc o awans czy raczej bronic sie przed spadkiem ?

Jezeli uwazasz, ze to zarzadzanie, to prosze - powiedz mi jakie byly bledy w zarzadzaniu klubem i jak bys je rozwiazal? Konkrety najlepiej. Wg mnie jedynymi bledami byli trenerzy - ten dobry, Pawlowski, niestety byl zbyt krotko. Racsko mial pewna wizje, ale nie potrafil jej urzeczywistnic w naszych realiach. Szukielowicz zbyt wysoko sie ocenial, zbyt wysoko mierzyl i przez to musial odejsc (nie twierdze, ze to zle mierzyc wysoko, ale zle obiecywac ponad mozliwosci). Reszte bledow popelnil zespol, ktory gral slabo. Nie uwazam za blad zaniechanie handlu meczami i placenia sedziom - to dobre dla innych.

Cytat:
3.co wywalcza juniorzy? a moze nic bo bada musieli grac w rezerwach bo nie bedzie zawodnikow?

Juniorzy sie utrzymaja w Okregowce, czesc z nich mam nadzieje bedzie wzmocnieniem w 'A' klasie, a w przyszlosci w IV i III lidze (oby!). Stoja przed wielka szansa - teraz wszystko zalezy od ich gry.

sezon za miesiac z kawalkiem my zaczynamy juz teraz!!!!!!!![/quote]

Poziom: 15 HP   1%   4/488
   MP   100%   233/233
   EXP   88%   31/35
ARTURO
gaduła średniozaawansowana

Wysłany: Sob Lip 02, 2005 10:44 pm   

Do EXEC:
Dlaczego Ty człowieczku a może jak ty to określasz DZBANKU, znowu się wypowiadasz na temat na którym się znasz jak wilk na gwiazdach. Znajdz sobie inne forum na wypisywanie bzdetów !!![
Cytat:
quote]Z drugiej strony wiem, ze to oznacza wieksze koszty a klub z prezesem na czele nie spia na pieniadzach.

A co prezes i ta cała reszta robiła przez cały sezon zamiast szukać sponsorów skoro wiedzieli że nie ma szans na utrzymanie klasy "O"
Cytat:
Jezeli uwazasz, ze to zarzadzanie, to prosze - powiedz mi jakie byly bledy w zarzadzaniu klubem i jak bys je rozwiazal? Konkrety najlepiej.

Dlaczego dzbanku odpowiadasz pytaniem na pytanie !!!!!!!! Sam sobie na nie odpowiedz przecież ty wszystko wiesz !!!
Cytat:
Nie uwazam za blad zaniechanie handlu meczami i placenia sedziom

Ha ha ha ha :lol:

Poziom: 5 HP   0%   0/81
   MP   100%   38/38
   EXP   76%   10/13
ryba
gaduła expert

Wysłany: Nie Lip 03, 2005 12:02 pm   

Ostatnio czytałem artykuł w gazecie i Polar na cały sezon w 3lidze potrzebuje 250 tysięcy .
nasz klub dostał z gminy 200 niby pan Białek dokłada 400 tak kiedyś napisał jego syneczek a więc czegos tu nie rozumiem 600 tys budżetu i nie ma sie na okręgówkę .
Pan syneczek wyraźnie pisał że dotacja z gminy jest tylko małą częścia budzetu klubu chyba coś bajerował chyba tylko żyją z 200 tys gminnych nie dokładając ani grosza swojej kasy, jak innym starcza to czemu im brakuje czy ktoś mi to wyjaśni moze pan exec ??????????????????????????????
niech mi nikt nie wciska kitów nikt nie wykłada swoich pieniedzy w takiej lidze a jeszcze patrzy aby coś skorzystać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od razu do execa nie mam dowodów bo zaraz będziesz o nie prosił

Sadków w klasie O i co nie mówiłem a nietórzy tak się bronili że nic nie wiedzą .
a jeszcze jedno nie podoba mi się zabranie gokisowi drużyn młodzieżowych po tylu latach pracy Leszka oni to zniszczą i niech nie obiecują że dadzą młodzierzy przyszłośc i możliwość rozwoju bo to kolejna bajka.
dziwie sie pani dyrektor że wolną ręka oddała drużyny ale kobieta robi wszystko coby się przypodobać bo może ją zostawia na stołku ale co z młodzierzą ???????????????????????

pozdrowienia Ryba

co o tym myślicie????????????????????

Poziom: 11 HP   0%   0/272
   MP   100%   130/130
   EXP   24%   6/25
DAWNY ZAWODNIK
gaduła expert

Wysłany: Nie Lip 03, 2005 12:46 pm   

zgodzic sie moge tylko z trzecia czescia twojego stwierdzenia, ze juniorzy sie w "o" utrzymaja - reszta to wierutne brednie - zle zarzadzanie - oczywiscie, ze zle za wyniki odpowiada trener i zarzad klubu - to oni ustalaja o co graja, za co i kim - wypowiedzi i zachowanie prezesa raczej nie przysporzyly zwolennikow motobi - teraz najlepiej wszystko zrzucic na chlopakow i tak wiekszosci juz w katach nie bedzie - jesli chodzi o rezerwy to zostali potraktowani jak piate kolo u wozu i nie wypisuj tu bzdur o tym, ze w przyszlym sezonie beda grali juniorzy i itd. bo w kazdym klubie kadra pierwszego zespolu, ktory nie chce spasc musi liczyc co najmniej 18 ludzi wiec kilku na pewno bedzie musialo grac w rezerwach i sytuacja sie znow powtorzy z tego sezonu tyle, ze po numerze z koncowki tego sezonu na pewno nie zobaczymy kilku chlopakow, ktorzy od lat byli zwiazani z katami bo maja juz tego co dzieje sie w klubie powyzej uszu !!!!!!!!!!!!!!!

a tak a propos czekam na potwierdzenie nowej informacji - podobno czesc skladu spadkowicza ma wyladowac w sadkowie - spora czesc!!!! pan Robert niezle sie stara - wcisnal sie do zarzadu motobi - "wywalczyl" sobie awans - a teraz jeszcze chce "lyknac" kilku chlopakow - ciekawe co? - nie chca grac w IV lidze, w miasteczku i na boisku z zapleczem tylko wola przebierac sie pod golym niebem w sadkowie w okregowce - wroble cwierkaja, ze spolka S-B chce zagrac na nosie pumie i nie wazne czy katy w tym sezonie nie spadna nizej - wazne aby pietrzykowice nie awasowaly bo pan.B ma strasznego "gula" do nich, ze go pogonili i w dotatku niezle sobie radza!!!!!!!!!

Poziom: 9 HP   0%   0/193
   MP   100%   92/92
   EXP   55%   11/20
Exec
gaduła expert

Wysłany: Pon Lip 04, 2005 8:44 am   

ARTURO napisał/a:
Do EXEC:
Dlaczego Ty człowieczku a może jak ty to określasz DZBANKU, znowu się wypowiadasz na temat na którym się znasz jak wilk na gwiazdach. Znajdz sobie inne forum na wypisywanie bzdetów !!!

Jezeli pisze cos niezgodnego z prawda to udowodnij mi to. Gdy brakuje argumentow leca wyzwiska, co?

Nie znam osobiscie pilkarzy z "A" klasy, ale jezeli wiekszosc ma taka mentalnosc jak ty to zaczynam zalowac, ze bronilem was i chcialem was widziec w "O". Skup sie lepiej na merytorycznej dyskusji, bo rzucanie wyzwiskami moge znalezc sobie w pierwszej lepszej zulerni. Nastepnym razem policz do 10 zanim napiszesz takiego posta, calkowicie bez sensu, majacego na celu tylko obrazanie - a jak masz jakies problemy albo zale, to nie uzywaj forum zeby sie wyzyc.

Cytat:

A co prezes i ta cała reszta robiła przez cały sezon zamiast szukać sponsorów skoro wiedzieli że nie ma szans na utrzymanie klasy "O"

Masz niewielkie pojecie o finansach - moze szukali ale nie znalezli? Moze mieli zaplanowane ale doszly inne wydatki? A moze po prostu pieniadze zostana inaczej ulokowane, skoro zarzad doszedl do wniosku, ze to za wczesnie na "O"? Pieniadze to tylko jeden z czynnikow - koszty rosna po wejsciu do "O" i to jest fakt. Klub doszedl do wniosku, ze na "O" jestescie jeszcze za slabi i szkoda podwyzszac koszty na razie, bo moga byc problemy finansowe. Ja sie z ta decyzja nie zgadzalem, ale decyzja nie nalezy ani do mnie ani do Ciebie.

Poza tym nie pisz, ze 'nie ma szansa na utrzymanie klasy "O"'. Szanse sa, pieniadze tez moze by sie znalazly, nie stawiaj sprawy tak, ze poszlo tylko o pieniadze, bo dobrze wiesz ze nie poszlo. Prezes sam napisal w wywiadzie, ze w opinii klubu jest za wczesnie na "O" bo musielby grac glownie IV ligowcy. Czemu pilkarze nie przeprowadzili w czas dialogu z dzialaczami i nie zaczeli walczyc o swoje?

[quote]Dlaczego dzbanku odpowiadasz pytaniem na pytanie !!!!!!!! Sam sobie na nie odpowiedz przecież ty wszystko wiesz !!!

Ja juz odpowiadalem nie raz - nie uwazam zeby to zarzadzanie bylo problemem (choc kilka bledow bylo). Zespol zawiodl w kilku waznych meczach i to jest glowny powod spadku. Czytaj uwazniej.

Cytat:
Ha ha ha ha :lol:

Wolalbys kupowac? Szkoda....

Ryba : budzet Polaru a budzet Motobi - Bystrzyca to dwie rozne rzeczy. Budzet klubu zaplanowany na sezon 2004/2005 wynosil mniej wiecej tyle ile powiedzial prezes, a bajerantem jestes ty.

Dawny Zawodnik : nadal nie podales przykladu zlego zarzadzania. Co sie czepiasz wypowiedzi? Nie przysporzyly zwolennikow i co z tego? Chcesz powiedziec, ze zostalismy przez to przekreceni? Nie wierze... Nie napisalem, ze beda grali juniorzy, ale ze mam taka nadzieje, ze zagraja. Jezeli nie zobaczymy kilku kateckich chlopakow to trudno - ale oni sami zaakceptowali ten sport takim, jakim jest - z wszystkimi decyzjami zarzadu. Musza wiec konsekwentnie to akceptowac niezaleznie czy decyzje im sie podobaja, czy nie. Mi tez sie moglo nie podobac kilka decyzji klubowych, ale co zrobic?

MP   100%   233/233
   EXP   88%   31/35
BartekRasinski
Moderator

Wysłany: Pon Lip 04, 2005 3:38 pm   

Oj Exec. Co Ty mówisz chłopie. Nie są gotowi , to dlaczego sa na 1 miejscu (podstawowy argument) , bo graly rezerwy 3 ligi , to nie ich wimna , a pozatym 4 liga tez ma rezerwy ktore i tak beda mosialy gdzies grac a wiec nadal by mogly wzmacniac okreg , wiec poprostu jest to zwykle odpuszczenie i zadnymi argumentami mnie niestety nie przekonasz , ale i tak nie o to chodzi!!!!!!!!

MP   100%   62/62
   EXP   56%   9/16
ARTURO

Wysłany: Pon Lip 04, 2005 7:38 pm   

Do EXEC:
Wiele spraw poruszanych na tym forum przez Ciebie mija się z prawdą lub z prawdą ma niewiele wspólnego.
Mi chodzi przede wszystkim na tym abyś dał już sobie spokuj z wygłaszaniem swoich mądrości na forum bo to robi się już żenujące !
Czy ty dzbanku nie zauważyłeś że na każdy temat masz coś do powiedzenia, a na dodatek nie zawsze mądrego ?
Więc nie ja mam problemy ze sobą lecz ty !!! Poprostu zmień lekarza i daj sobie na wstrzymanie z tymi postami bo po tylu twoich wypisanych bzdetach i tak wszyscy będą jeździć po tobie jak po starej kobyle !!!!!!!!!!!!!
IDŹ LEPIEJ DO TEJ ŻULERNI MOŻE TAM ZNAJDZIESZ SŁUCHACZA !!!!!

Co do finansow to mam duże doświadczenie a nawet pproponowałem pomoc w szukaniu sponsorów ale napluto mi na rękę.
Osobiście w ciągu 3 miesięcy znalazłbym więcej sponsorów niż wszyscy działacze i prezes razem wzięci.
Sponsor sam nie przyjdzie trzeba ruszyć dupę i rozmawiać w innym wypadku będzie to wyglądało dokładnie jak w MOTOBI.
Cytat:
Cytat:
Czemu pilkarze nie przeprowadzili w czas dialogu z dzialaczami i nie zaczeli walczyc o swoje?

A niby kiedy mieliby to zrobić skoro decyzja zapadla na 3 kolejki przed końcem sezonu i to po cichu !!! A o swoje walczyliśmy do końca mimo tego że już takie pogloski byly że nie będziemy zgłoszeni do klasy "O" tylko Sadków (niewiadomo dlaczego) !!!

MP   100%   38/38
   EXP   76%   10/13
Exec
gaduła expert

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 9:52 am   

ARTURO napisał/a:
Do EXEC:
Wiele spraw poruszanych na tym forum przez Ciebie mija się z prawdą lub z prawdą ma niewiele wspólnego.

Widzisz, na tym polega dyskusja, ze kazdy ma swoje zdanie i jest przekonany, ze to zdanie jest prawdziwe. Podobnie ja moglbym tak napisac o Tobie czy innych, gdyby nie to, ze wole w przeciwienstwie do was wykazac gdzie tkwia bledy w waszym mysleniu zamiast rzucac pustymi haslami.

Cytat:
Mi chodzi przede wszystkim na tym abyś dał już sobie spokuj z wygłaszaniem swoich mądrości na forum bo to robi się już żenujące !
Czy ty dzbanku nie zauważyłeś że na każdy temat masz coś do powiedzenia, a na dodatek nie zawsze mądrego ?

Po pierwsze - naucz sie ortografii. Po drugie - zenujace to jest twoje zachowanie. Po trzecie - jezeli sie z kims nie zgadzam na dany temat, to zaczynam dyskutowac. To normalne. Jezeli pisze cos nie zawsze madrego, to udowodnij mi to odpowiadajac na moje posty, a nie probujac zamknac mi usta piszac co uwazasz o moich wypowiedziach.

Cytat:
Więc nie ja mam problemy ze sobą lecz ty !!! Poprostu zmień lekarza

Uwierz mi, ze powstrzymuje sie przed odpowiadaniem w twoim stylu, pelnym wyzwisk, poniewaz zaraz sie na mnie rzuca ze obrazam pilkarza z mojego klubu a do tego wole unikac tego typu dyskusji, wiec daj sobie na wstrzymanie z tymi tekstami, bo w pewnym momencie rzeczywiscie zaczniemy sie niepotrzebnie bluzgac i pojdzie na txty ciezkiego kalibru.

Cytat:
i daj sobie na wstrzymanie z tymi postami bo po tylu twoich wypisanych bzdetach i tak wszyscy będą jeździć po tobie jak po starej kobyle !!!!!!!!!!!!!

Przede wszystkim musisz sobie ty, i inni, uswiadomic, ze nie ma na tym forum czlowieka, ktory moglby mnie obrazic. Dlaczego? Ano dlatego, ze rzucaja sie tu na mnie z dwoch powodow :
a) nazwisko
b) jestem chyba jedynym czlowiekiem broniacym prezesa i klubu
Wiekszosc z was ma jakies zale do prezesa i wytyka mu bledy nie bedac na ani jednym meczu lub chodzac sporadycznie. Wszyscy podzielacie jakies smieszne idee kolektywizmu, w mysl ktorej pilkarze i zarzad wspolnie decyduja o klubie - to moze zacznijcie sami sie sponsorowac? Pierwsze skrzypce gra prezes bo to jest jego klub - jezeli sie nie zgadzacie z jego decyzjami to oczywiscie mozecie go krytykowac, ale robcie to uzywajac konkretow a nie pomowien i ogolnikow.

Dajmy na to sprawe "A" klasy. Uwazam, ze bledem bylo wzmacnianie ich przez III lige, choc prezes juz na poczatku powiedzial, ze okregowka bedzie z biegu. Uwazam ze bledem bylo odpuszczenie okregowki, chociaz prezes mial na ten temat inne zdanie. Ale wystarczylo, zebym zaczal, moze nawet nie tyle bronic, co po prostu nie pisac zle o tej decyzji i starac sie ja zrozumiec, przy okazji dyskutujac tu z wami, zeby poszly na mnie gromy z jasnego nieba, rowniez od pilkarza, ktorego chyba niepotrzebnie bronilem. Przy czym najczesciej konczy sie to wyzwiskami lub txtami w stylu 'nie masz racji', 'jestes glupi' i na tym sie konczy. Niemal w ogole nie ma zadnej merytorycznej dyskusji, argumentowania, za to sporo poboznych zyczen.

Cytat:
IDŹ LEPIEJ DO TEJ ŻULERNI MOŻE TAM ZNAJDZIESZ SŁUCHACZA !!!!!

Zastanawiam sie czy i poziom dyskusji nie bedzie tam wiekszy niz ten prezentowany tu przez antypatykow prezesa i zarzadu.

Cytat:
Co do finansow to mam duże doświadczenie a nawet pproponowałem pomoc w szukaniu sponsorów ale napluto mi na rękę.

Moze to rozwiniesz? Opowiedz o tym ze szczegolami, z checia bym sie dowiedzial czegos wiecej.

Cytat:
Osobiście w ciągu 3 miesięcy znalazłbym więcej sponsorów niż wszyscy działacze i prezes razem wzięci.

To moze powinienes zalozyc wlasny klub i w nim dzialac? Albo jakas fundacje?

Cytat:

A niby kiedy mieliby to zrobić skoro decyzja zapadla na 3 kolejki przed końcem sezonu i to po cichu !!! A o swoje walczyliśmy do końca mimo tego że już takie pogloski byly że nie będziemy zgłoszeni do klasy "O" tylko Sadków (niewiadomo dlaczego) !!!

Juz od poczatku powinniscie byli zaznaczyc, ze 'wzmacnianie' was III liga to blad. Ja to dostrzeglem niestety za pozno. Przykro mi, ze nie ma okregowki. Nie znam tez wszystkich planow prezesa, ale wiedzac, ze druzyna bedzie w "A" klasie przez kolejny sezon, bede walczyl o to, zeby zamiast IV ligi grali tam juniorzy i wierze, ze za rok bedzie okregowka juz z juniorami w skladzie. W okregowce teraz juniorzy mieliby rzeczywiscie niewielkie szanse, a druzyna bylaby jeszcze bardziej 'wzmaciana' rezerwami IV ligi - czy o to chodzilo? Moze ty bys zagral, dwoch-trzech innych tez, ale wiekszosc stanowiliby pewnie IV ligowcy. Czy o to wam chodzi? Czy tak mialoby wygladac budowanie silnej pilki noznej w Katach?

MP   100%   233/233
   EXP   88%   31/35
BartekRasinski
Moderator

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 10:45 am   

Rozumiem i chciałbym w to wierzyć . Ale jak możesz Exec to powiedz gdzie będą grały rezerwy 4 ligi , bo bez wątpienia muszą gdzieś grać bo jak będą ciągle siedzieć na ławce to ich poziom nawet na A klase nie starczy .

Pozdrawiam.

MP   100%   62/62
   EXP   56%   9/16
ryba
gaduła expert

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 12:51 pm   

A ja sobie siedzę i czytam i oczom nie wierzę co ten exec jeszcze wymyśłi chyba chłopak się pogubił i się miota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
to ze bronisz klubu i ojca to jasność przecież to ta sama krew
proponuje daj sobie siana i nie pisz bo to co piszesz jeszcze bardziej moze wam zaszkodzić i nie ucz wszystkich gramatyki i składni poprostu nie kżdy urodził się geniuszem jak ty tyle odemnie.
Jak na tym wszystkim polega budowanie silnej piłki w katach to ja wysiadam spadek z 3 ligi i rezygnacja z klasy O patrzcie tak wygląda robienie mocnej piłki za rok do klasy okręgowej a druga do B i dalej będziesz pisał budujemy drużynę a moze to przez nas . I nie pisz nasza druzyna bo ona nie jest nie była i nigdy nie będzie twoja (oby) przypominam że większą częśc kasy daje gmina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może ty znajdź sponsorów i zrób sobie w Sadkowie 1 ligę wtedy będzie twoja i nie będziecie robili szkody w kątach ( dla przypomnienia miała to być reklama gminy) coś nie wyszło bo wszyscy się z MOTOBI śmieją
pozdrawiam RYBA

MP   100%   130/130
   EXP   24%   6/25
ryba
gaduła expert

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 6:32 pm   

Jeszcze jedno nie pisz załóż sobię drużynę a czemu wy sobie nie założyliście tylko na gotowca przyszliście. .Daliscie po 5 zł i wielkie cwaniaki pokaż ty jak to się robi skąd macie kibiców z BYSTRZYCY a nie z niewidomych kielce wszystko macie z nikąd a udajesz cwaniaka , wy też sobie załóżcie takie teksty dosłownie mnie rozwalają.
piszesz że w A klasie będą grali juniorzy a co z ich ligą poto tam weszli zeby spaść rozwalicie im skład i co dalej powiesz że to była pomyłka a co z ludźmi
co z tymi chłopakami co orzą na boisku i mają swoja paczkę wypowiedz się chociaż raz mądrze żeby wiedzieli co ich czeka, bo może też ich wykiwacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W twoich wcześniejszych postach pisałeś że nie ma kasy na klasę O a teraz piszesz że może by się znalazła robisz z ludzi głupków czy co przecież każdy wie co zrobiliście my nie jesteśmy ciężko kapujący jak tobie się zdaje.
przed użyciem wsrtrząśnij a potem pisz bo my mamy dobra pamięć pozdrawiam moich kompanów na forum czytajcie co pisza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wyciagajcie wnioski coby nie robili z nas durni

pozdrawiam RYBA

MP   100%   130/130
   EXP   24%   6/25
ARTURO

Wysłany: Wto Lip 05, 2005 8:20 pm   

Jeśli chodzi o ortografię, no cóz, robię błędy ale na szczęście tylko ortoraficzne i nikomu one nie szkodzą. Mimo to za nie przepraszam !!!
Cytat:
Cytat:
Pierwsze skrzypce gra prezes bo to jest jego klub

Ato jest ciekawe ! MOTOBI Bystrzyca Kąty Wrocławskie jest klubem prywatnym ?

Cytat:
Moze to rozwiniesz? Opowiedz o tym ze szczegolami, z checia bym sie dowiedzial czegos wiecej.

Nie rozwinę. Zapytaj jak to się robi działaczy i ojca. A jak to zrobić naprawdę zachowam dla siebie bo innym już chciałem pokazać ale....

Cytat:
przy okazji dyskutujac tu z wami, zeby poszly na mnie gromy z jasnego nieba, rowniez od pilkarza, ktorego chyba niepotrzebnie bronilem.

To dopiero ciekawe ! Niby przed kim i kiedy mnie broniłeś bezimienny obrońco uciśnionych !
Jestem już dużym chłopcem i umię się obronić sam i nie potrzebuję adwokata. Jak pisalem wcześniej to może nie byłem Zizu ale chęcią gry nadrabiałem braki techniczne. To w dużym stopniu broniło mnie przed atakami tych którzy mieli coś przeciwko mojej grze w drużynie.
Po drugie ja (tak mi się wydaje )nie mam wrogów w klubie, powiem więcej mam wielu przyjaciół. Z tego powodu czuję się dumny!!!!!!!!!!!!
Jeśli ty masz ochotę mnie trochę zponiewierać to nie krępuj się, ja już nie jestem piłkażem tego klubu, skończylem karierę. A to co zrobią z tobą inni użytkownicy forum po jakich kolwiek atakach na moją osobę to właśnie nazywa się kolektyw którego brakuje w zarządzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Juz od poczatku powinniscie byli zaznaczyc, ze 'wzmacnianie' was III liga to blad.

Ajak myślisz dlaczego zaczęła się sypać drużyna że na koniec sezonu nie bylo kim grać. Jak można było zozpieprzyć 18 chlopaków którzy byli nieżle zgrani a co więcej mogli osiągnąć ten sam sukces czyli awans w tylko swoim składzie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
ale wiedzac, ze druzyna bedzie w "A" klasie przez kolejny sezon, bede walczyl o to, zeby zamiast IV ligi grali tam juniorzy

O czym ty mówisz !!! NIe wiem czy zdajesz sobie sprawę że na A klase nie ma składu. Ci co powinni zostać i poprowadzić juniorów dalej zostali potraktowani niczym kamień przez corega tabs. Resztę sam sobie dopowiedz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A rezerwy i tak muszą się ogrywać i tak.

Nie wiem czy choć trochę ciebie oświeciłem ale mam nadzieję że zaczniesz choć trochę rozumieć posty tych zawiedzionych i zasmuconych kondycją Kąteckiej piłki, o perspektywach nie wspomnę. Takowych poprostu nie widzę !!!

Pozdrawiam ZIEMNIAK !!!

MP   100%   38/38
   EXP   76%   10/13
milki

Wysłany: Sro Lip 06, 2005 12:16 pm   

Jeżeli dobrze zrozumiałem to perspektywy drużyn w poszczególnych klasach rozgrywkowych według Execa będą następujące:4-liga nie będzie zasilać drugiej drużyny,czyli zwodnicy rezerwowi nie będą grać nigdzie-genialne!!!!!!!!!!!!!!!!W klasie A będą grać juniorzy,żeby wybili im fizycznie silniejsi rywale GRĘ Z GŁOWY-A CO NIECH ICH " LAMIĄ",a w okręgówce juniorów to chyba będą grali trampkarze z opłakanymi wynikami! Szkoda,że wcześniej się nie urodziłeś kolego Exec to zamiast HERMASZEWSKIEGO mógłbyś polecieć w kosmos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Poza tym to jestem ciekawy co na to urząd miasta który wykłada trochę kasy na drużyny z rozwiązania na jakie wpadł prezes nie zgłaszając drużyny która awansowała?Chyba zaczyna się powolny upadek!

Poziom: 4 HP   0%   0/61
   MP   100%   29/29
   EXP   36%   4/11
Odpowiedz do tematu